Još malo pa počinje...

MATJAŽ KEK: Jedini imperativ je da igrači svaki tjedan budu bolji

P. N.

Matjaž Kek/V. KARUZA

Matjaž Kek/V. KARUZA

 Jer tako jedino mogu izgraditi svoju karijeru i ekipu, a klub onda na kraju ima korist - rekao je trener Rijeke uoči susreta s Goricom u subotu.



RIJEKA Trener Matjaž Kek i vratar Simon Sluga izašli su pred novinare na Rujevici, na posljednjoj presici uoči početka sezone, odnosno susreta protiv Gorice u subotu. 


– Gorica nije nepoznanica – upozorava Kek. – Protiv njih smo igrali Kupu i tu je gro igrača iz te ekipe. Doveli su nekoliko igrača s iskustvom. Ekipa koja ima puno motiva. Uvijek je najteže igrati u prvim kolima s novim ekipama u ligi. Nisu bezveze ovdje, imaju dobre uvjete i zdravu ideju. Dobrodošli u ligu, ali napravit ćemo sve da ih pobijedimo. Igrači su odradili kvalitetne pripreme i vjerujem da ćemo to pokazati na terenu. U svakoj utakmici želimo biti bolji od protivnika. Naravno da želimo biti u vrhu, ali nemamo nikakav imperativ, ni ja ni igrači. Naravno da nećemo izjaviti da želimo biti zadnji. Želim da su igrači svaki tjedan bolji, i to je jedini imperativ. Jer tako jedino mogu izgraditi svoju karijeru i ekipu, a klub onda na kraju ima korist – ustvrdio je između ostaloga Kek, koji se osvrnuo i na prijelazni rok, Rijekinu današnjicu i budućnost, kao i novosti u hrvatskom nogometu. Sve to možete poslušati u klupskoj snimci live streama.