Istup Dejana Lovrena

Lovren o Španjolcima i političarima: To su p…. obične, neka pričaju. Neka nam izgrade stadion ili neka sebi iskopaju grob

P. N.

snimio Roni Brmalj

snimio Roni Brmalj

Potom je pokazao na zastave na dresu, hrvatsku i španjolsku. Samo ova vrijedi, rekao je pokazujući na hrvatsku zastavu, a ova se, pokazao je na španjolsku zastavu, "ova se gasi".



Vođa obrane hrvatske reprezentacije Dejan Lovren sinoć je nakon utakmice sa Španjolskom još jednom pokazao koliko mu je značila pobjeda što su je Vatreni zabilježili nad protivničkom ekipom, a usput je poručio odgovornim adresama: Uzmite lopate i izgradite nam stadion ili iskopajte tom lopatom sebi grob. 


Lovrena je, sudeći prema snimci koja je nakon utakmice objavljena na Instagramu, zaboljelo je Španjolci nisu pokazali respekt prema hrvatskoj reprezentaciji. 


– Tri – dva! Pa ti pričaj majstore. Pričaj na konferenciji za novinare, rekao je egzaltirani Lovren.




Potom je pokazao na zastave na dresu, hrvatsku i španjolsku. Samo ova vrijedi, rekao je pokazujući na hrvatsku zastavu, a ova se, pokazao je na španjolsku zastavu, “ova se gasi”.


– To su p…. obične, opsovao je Lovren ciljajući protivničku svlačionicu. 


Pred mikrofonima je Lovren rekao i ovo: “Sjećanja su mi se vratila kad sam vidio puni Maksimir, valjda će nam jednom izgraditi ovaj stadion, kako pričaju. Ako to sad ne naprave, neka uzmu lopatu i ruke i iskopaju si neki grob.”