Englesko prvenstvo

Lacazette matirao West Ham, Sheffilend bolji od Norwicha

Hina

Alexandre Lacazette (Arsenal)/Foto REUTERS

Alexandre Lacazette (Arsenal)/Foto REUTERS



LONDON Nogometaši Liverpoola u subotu su na svom terenu u 29. kolu Premier lige svladali Bournemouth s 2-1. U 9. minuti Callum Wilson je šokirao Anfield, ali su “redsi” uspjeli preokrenuti već u prvom poluvremenu golovima Mohameda Salaha (25) i Sadia Manea (33).


To je donijelo olakšanje treneru Juergenu Kloppu, budući da su iza “redsa” tri poraza (Atletico Madrid u LP, Watford u prvenstvu i Chelsea u FA kupu), a u srijedu na Anfieldu Liverpool u uzvratu osmine finala Lige prvaka protiv Atletica mora nadoknaditi 0-1 iz prve utakmice. Dejan Lovren nije bio u zapisniku “redsa”.


Wolverhampton, koji ima šanse da ulovi Ligu prvaka, je kod kuće protiv Brightona odigrao 0-0. Gostima će bod dobro doći u borbi za opstanak.




Za opstanak se bori i West Ham, koji je u gostima kod Arsenala izgubio sa 0-1, a jedini pogodak zabio je Alexandre Lacazette u 78. minuti.


I novak u Premier ligi Sheffield United ima izgleda da se dokopa Lige prvaka, na domaćem terenu je dobio posljednjeplasirani Norwich sa 1-0 pogotkom Billyja Sharpa (36).