Pozdrav iz Antalije

LEONARD ŽUTA: Brzo smo se dogovorili, sretan sam što odlazim u Tursku

Portal Novilist.hr

Leonard Žuta i Seçkin Özdila

Leonard Žuta i Seçkin Özdila

 Igrao sam prije dvije godine s Rijekom protiv Basaksehira u Europskoj ligi i uvjerio se u kvalitetu turskog klupskog nogometa. Riječ je o ligi s modernim stadionima i vrhunskim navijačima - rekao je Žuta



RIJEKA Na službenim stranicama Konyaspora osvanula je prigodna fotografija Leonarda Žute i klupskog menadžera Seçkin Özdila, odnosno potvrda transfera braniča Rijeke u redove osmoplasirane momčadi turskog prvenstva. Žuta je potpisao ugovor do ljeta 2021. godine, a 26-godišnji Makedonac rođen u Švedskoj izjavio kako je brzo pronašao zajednički jezik sa svojim novim klubom.


– U roku od dva, tri dana nakon početka pregovora postigli smo dogovor o svim pitanjima. Sretan sam što sam ovdje. Nadam se da ću se brzo prilagoditi, a sigurno da će biti lakše budući da je u klubu Adis Jahović kojega poznajem od ranije.  Nadam se da ću se što brže uigrati i pomoći ekipi. Došao sam u kvalitetnu ligu. Igrao sam prije dvije godine s Rijekom protiv Basaksehira u Europskoj ligi i uvjerio se u kvalitetu turskog klupskog nogometa. Riječ je o ligi s modernim stadionima i vrhunskim navijačima. I to je jedan od razloga zašto sam se odlučio na dolazak u Tursku – poručio je Žuta iz Antalije gdje se nalazi na pripremama sa svojom novom momčadi.