Zaoštriti konkurenciju

Krčki trećeligaš ima dosta kadrovskih problema tijeom priprema

Ivan Volarić

RIJEKA Prošlosubotnjim ogledom protiv »Vinodola« i jučerašnjim protiv »OŠK-a« krčki trećeligaš nastavio je pripreme za nastavak sezone koje ne protječu po najidealnijem scenariju. Stradalo je koljeno vrijednog beka Darka Jurasića te zadnja loža napadača, pojačanja pristiglog s Krimeje, Roberta Brdara. Nove brige za trenera Davora Dželaliju, koji od ranije zbog zdravstvenih problema ne može računati na krilnog napadača Josipa Zeca (koljeno) i mladog veznjaka Luku Turčića (mora na operaciju krajnika).– Imamo dosta problema… Osim ozljeda nekih naših važnih igrača sve nas je strahovito pogodila tragična pogibija Brune Kurolta, brata našeg braniča Edija – govori Dželalija, čije redove su popunili vratar Carlo Berković i veznjak Filip Fumić.




Nogometaši »Krka« saznali su suparnika u polufinalu Županijskoga kupa. Ždrijeb je odlučio da će aktualni osvajač Kupa Primorsko-goranske županije u poluzavršnici na gostovanje u Crikvenicu, dok će u drugom polufinalu »Grobničan« dočekati »Halubjan«. Utakmice se igraju 28. ožujka.



Berković se vratio nakon probe u Sigetu, dok je mlađi brat Fumić zadovoljio ukuse struke zaprešićkog »Intera«. Potpisao je ugovor sa »žutima«, ali se vratio u drugu momčad Treće HNL na posudbu. Budući da Totić ostaje na Rujevici, Dželaliji treba lijevi bek…– I jedan ofenzivni vezni. Međutim, bitno je i brojčano stanje u svlačionici. Priključili smo i nekoliko juniora, međutim, 15-16 igrača nije dovoljno ako mislimo ozbiljno na proljeće. Moramo zaoštriti konkurenciju! – kaže Dželalija.»Boduli« su trebali u subotu gostovati na Oštru kod »Kraljevice«, međutim, taj ogled je otkazan.