Test na Rujevici

Kombinirana momčad Rijeke svladala Orijent 1919 golovima Vuka i Babića

Ivan Volarić

Fausto Budicin, trener Orijenta 1919/Foto V. KARUZA

Fausto Budicin, trener Orijenta 1919/Foto V. KARUZA



RIJEKA Kombinirana momčad Rijeke svladala je pogocima Babića i Vuka 2:1 Orijent 1919 (Flego je zabio za crvene) u za javnost zatvorenoj trening utakmici na Rujevici. Trener “bijelih” Igor Bišćan koristio je igrače koji nisu bili u kadru ili su vrlo malo igrali protiv Slaven Belupa dok je njegov kolega Fausto Budicin izveo praktički dvije momčadi s time da je već u 4. minuti morao mijenjati nakon što je ostao bez ozlijeđenih Travaglie i Črnka koji su stradali u međusobnom sudaru. 


Krimejčanima je ovo bila pretposljednja trening utakmica uoči početka drugoligaške sezone. Generalka za gostovanje kod Međimurja bit će odrađena idućega vikenda za nastupa na turniru na Mavrincima.


RIJEKA: Pandur (David), Raspopović, Escoval, Velkovski, H. Smolčić, Capan, Iglesias, Vuk, Bušnja, Acosty, (Štefulj), Babić




ORIJENT 1919: Berković (od 36′ Mohorović), Vidas (od 55′ Ivančić), Mulac (od 55′ Fatić), Tadejević (od 55′ Leskur), Travaglia (od 4′ Smolčić), Mohorovičić (od 55′ Žeželj), Liber, Črnko (od 4′ L. Petrović, od 45′ Šantek), Iličić, Monjac (od 55′ Bogolin), Gerc (od 45′ Flego).