Neće u London

Klopp odbio Chelsea: Godi da me se spominju uz Guardiolu i Mourinha

Hina

Uopće ne želim odgovarat na ovakva pitanja. Klopp je u siječnju potpisao novi ugovor do 2016.  i stvar je vrlo jednostavna, kaže izvršni direktor njemačkog kluba Hans-Joachim Watzke



LONDON Premda je dio engleskih medija objavio kako će Jurgen Klopp od iduće sezone voditi Chelsea, trener aktualnog njemačkog prvaka Borussie Dortmund ne želi u London.


»Mogu vam odmah odgovoriti na to pitanje. Nisam novi trener Chelsea, niti ću iduće sezone preseliti u London,« kazao je Klopp, te dodao: Ipak, drago mi je što se moje ime spominje u društvu kao što su Pepe Guardiola i Jose Mourinho. Već je to za mene velika pobjeda,« poručio je 44-godišnji stručnjak koji klub iz Dortmunda vodi od 2008. kada je stigao iz Mainza.


Mogućnost Kloppova odlasku sa Westfalena otklonio je i izvršni direktor njemačkog kluba Hans-Joachim Watzke. »Uopće ne želim odgovarat na ovakva pitanja. Klopp je u siječnju potpisao novi ugovor do 2016.  i stvar je vrlo jednostavna. On ostaje za kormilom našeg kluba,« kazao je Watzke.




Borussija Dortmund ima velike izglede obraniti naslov prvaka jer ima pet bodova više od Bayerna. Izborila je i plasman u finale kupa, pa joj se smiješi prva dvostruka titula u povijesti kluba.