Scene za pamćenje

KAKVA JE TO LJUBAV Pogledajte kako su deseci tisuća Riječana slavili do ranog jutra

P. N.

Foto: V. KARUZA

Foto: V. KARUZA

Kamere naših fotoreportera "škljocale" su do dugo u noć točnije do ranog nedjeljnog jutra, a svu to silu sjajnog sadržaja moći ćete pronaći u specijalnom izdanju Novog lista "Šampionska Rijeka" na kioscima u ponedjeljak



Nevjerojatne scene iz grada na Rječini nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnima.


Smijeh, suze, veselje, strast, euforija, ponos…sva paleta emocija prostrujala je u subotu i nedjelju Kvarnerom dok su nogometaši Rijeke prilazili prepunom Korzu s pokalom naslova prvaka.


Nema sumnje bila je to noć o kojoj će se pričati, koja će se pamtiti i prepričavati godinama, a fotografije i video zapisi ući će u folder omiljenih uspomena.


Foto Silvano Ježina


Foto Silvano Ježina





Navijači u najdražem dresu, staro i mlado, muško i žensko, klinci sa šalovima i rukama iznad glave i izrazom lica koje isijava čistu, iskonsku sreću.


I upravo je ta sreća ono po čemu ćemo, zahvaljujući trupama Matjaža Keka, zasigurno pamtiti svibanj 2017. godine. 



Kamere naših fotoreportera “škljocale” su do dugo u noć točnije do ranog nedjeljnog jutra, a svu to silu sjajnog sadržaja moći ćete pronaći u specijalnom izdanju Novog lista “Šampionska Rijeka” na kioscima u ponedjeljak. 


Kažu da inače novine žive jedan dan, ali neka izdanja su ipak posebna, spremaju se i čuvaju kao podsjetnik na dane ponosa i slave.


A Rijeka upravo proživljava te dane.