Andrej Kramarić

JUNAK POBJEDE NAD SENEGALOM ‘Protiv Nigerije ćemo biti bolji, Hrvatska će slaviti’

Hina

Foto Denis Lovrović

Foto Denis Lovrović



»Možemo biti sretni što s ovom pobjedom idemo u Rusiju. Sigurno će protiv Nigerije biti drugačije, nadam se da ćemo igrati još bolje nego što smo danas igrali, ali i da ne bude, a mi pobijedimo, cijela Hrvatska će slaviti«, izjavio je za Hrvatsku televiziju hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić, strijelac pobjedničkog pogotka za 2-1 protiv Senegala u utakmici odigranoj u petak u Osijeku.


Bio je to Kramarićev deveti pogodak u 31. nastupu u reprezentativnom dresu.


»Nije bilo puno minuta u tim nastupima, tako sam da sam još uvijek nov. No, uvijek dajem sve od sebe i za reprezentaciju i za klub, zadovoljan sam sa svim svojim nastupima i golovima. Nadam se da će ih biti još i više«, zaključio je Kramarić.




Prvi vratar reprezentacije Danijel Subašić napustio je igru u 67. minuti zbog ozljede noge, ali tvrdi da se ne radi ni o čemu opasnom.


»Malo me uhvatio grč. Ima već mjesec, mjesec i pol dana kako vučem tu ozljedu. Izašao sam kako se stanje ne bi pogoršalo«, rekao je vratar Monaca i osvrnuo se na posljednju provjeru:


»Bitno je da smo pobijedili, to je izbornik tražio od nas. Naravno da neke stvari još moramo popraviti i na tome ćemo raditi u Rusiji. No, izbornik je rekao da ne želi sada sve pokazati. Bitno je da smo svi živi i zdravi te da spremni čekamo prvu utakmicu.«