Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. listopada 2019.
Revijalna utakmica

Infatino, Putin i nogometne zvijezde se zabavljale na Crvenom trgu

Foto Reuters
Foto Reuters
Autor:
Objavljeno: 28. lipanj 2018. u 16:14 2018-06-28T16:14:59+02:00

Putin i Infantino su izveli početni udarac na utakmici između mladih ruskih nogometaša i momčadi sastavljene od svjetskih zvijezda

Ruski predsjednik Vladimir Putin, predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Gianni Infantino i brojne zvijezde među kojima je bio i Brazilac Ronaldo sudjelovali su u revijalnoj utakmici na moskovskom Crvenom trgu.

Putin i Infantino su izveli početni udarac na utakmici između mladih ruskih nogometaša i momčadi sastavljene od svjetskih zvijezda. 

Za zvijezde su igrali Španjolac Iker Casillas, Nijemac Lothar Matthaus, Brazilac Ronaldo, Španjolac Carles Puyol, te ruske legende Aleksej Smertin i Dmitrj Buljkin.

"Ovaj trg je srce Rusije i srce svjetskog nogometa," kazao je predsjednik FIFA-e, dodavši: "Cijeli svijet gleda i vidi Rusiju i kakvu fantastičnu zabavu i slavlje imamo ovdje. Svakodnevno gledamo nevjerojatno slavlje, uz velike utakmice i savršenu organizaciju u gostoljubivoj zemlji. Dok šetate po gradovima možete vidjeti muškarce, žene, dječake i djevojčice u dresovima različitih zemalja koji slave zajedno. To je nogomet," poručio je predsjednik FIFA-e.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.