Izrečene sankcije

Igraču OŠK-a doživotni izgon iz nogometa za napad na suca

P. N.

Foto S. Drechsler

Foto S. Drechsler

OŠK Omišalj je zbog fizičkog napada na suca njegovih igrača, odnosno nedopuštenog ulaska gledatelja u ograđeni dio igrališta i prostor ulaza sudaca u svlačionice, odnosno prekidom utakmice krivnjom svojih igrača, kažnjen zabranom igranja na igralištu Pušća u trajanju od tri utakmice



RIJEKA Disciplinski sudac Prve županijske lige Čedomir Borčić odredio je drakonske kazne igračima OŠK Omišlja Francu Mašiću i Dinu Toiću, koji su utakmicu drugoga kola protiv Kraljevice prekinuli fizičkim napadom na suca Danijela Trbulina. Mašić je pritom puno gore prošao budući da je isključen iz nogometne organizacije, što znači da više ne smije igrati natjecanja pod okriljem HNS-a. Toić je kažnjen zabranom igranja u trajanju od 16 mjeseci.


Istodobno, OŠK Omišalj je zbog fizičkog napada na suca njegovih igrača, odnosno nedopuštenog ulaska gledatelja u ograđeni dio igrališta i prostor ulaza sudaca u svlačionice, odnosno prekidom utakmice krivnjom svojih igrača, kažnjen zabranom igranja na igralištu Pušća u trajanju od tri utakmice, s tri tisuće kuna kazne i trima oduzetim bodovima u tekućoj sezoni.