Slavlje Intera

Icardi dao četiri gola u pobjedi kod Sampdorije, Perišić jedan

Hina

Reuters

Reuters



Četiri pogotka postigao je Mauro Icardi, a jedan hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u uvjerljivoj 5-0 (4-0) pobjedi milanskog Intera na gostovanju kod Sampdorije u dvoboju 29. kola talijanske Serie A.


Perišić je sjajnim udarcem glavom sa 11 metara na ubačaj Cancela donio prednost Interu u 26. minuti, da bi samo pet minuta poslije momčad iz Milana imala tri pogotka prednosti. Icardi je u 30. minuti realizirao kazneni udarac, a minutu poslije petom povisio na 3-0. U 44. minuti je argentinski napadač u mrežu pospremio jedan odbijanac, a u 51. minuti pomalo i sretno iz voleja, od zemlje, prebacio domaćeg vratara za konačnih 5-0 i svoj 22. prvenstveni pogodak.


I Perišić i Marcelo Brozović igrali su svih 90 minuta i bili vrlo zapaženi u svojim ulogama.




Inter je privremeno zasjeo na četvrto mjesto sa 55 bodova, jednim manje od trećeplasirane Rome. Peti je Lazio sa 53 boda. Daleko su odmakli vodeći Juventus sa 75 i drugoplasirani Napoli sa 70 bodova. Sampdoria je na sedmom mjestu sa 44 boda.


U nedjelju su na rasporedu i preostale utakmice 29. kola Serie A u kojima se sastaju: Milan – Chievo, Benevento – Cagliari, Crotone – Roma, Torino – Fiorentina, Verona – Atalanta (sve od 15.00 sati), Lazio – Bologna (20.45) i Napoli – Genoa (20.45).