MLS

Ibra u sjajnoj formi pred doigravanje. Upravo je srušio novi rekord

P. N.

FOTO/Zlatan Ibrahimović, Instagram

FOTO/Zlatan Ibrahimović, Instagram

Legendarni Ibra ovim hat-trickom stigao je do 26 golova u jednoj sezoni za LA Galaxy čime je oborio klupski rekord Carlosa Luiza.



Glavna zvijezda sinoćnje utakmice LA Galaxyja i Kansas Cityja bio je Zlatan Ibrahimović koji je u svojoj 38-oj godini oborio još jedan sportski rekord. Ibra je hat-trickom doveo svoju ekipu do velike pobjede, a time došao i do 26 golova u sezoni što je novi klupski rekord, prenosi ESPN.


Za prvi gol zaslužan je Gutierrez za Kansas City, ali njihovo vodstvo nije dugo trajalo. Ibrahimovićev jedanaesterac obranio je protivnički vratar Melia, ali je Zlatan bio prvi na odbijenoj lopti te ju je s lakoćom spremio u mrežu protivnika.


Drugo poluvrijeme prošlo je u potpunoj dominaciji LA Galaxyja s još dva pogotka odličnog Ibrahimovića, a još dva upisao je i Lletget te po jedan Antuna i Corona. Na samome kraju utakmice utješni pogodak zabio je ponovno veznjak Gutierrez.




Legendarni Ibra ovim hat-trickom stigao je do 26 golova u jednoj sezoni za LA Galaxy čime je oborio klupski rekord Carlosa Luiza.


Zlatanovu ekipu čekaju još četiri utakmice u regularnom dijelu sezone nakon čega slijedi doigravanje.