Presica uoči Osijeka

IGOR BIŠĆAN: Svjesni smo što nas čeka u Osijeku, ali želimo nastaviti pozitivan niz

Portal Novilist.hr

Igor Bišćan/Foto Arhiva NL

Igor Bišćan/Foto Arhiva NL

Morat ćemo biti u najmanju ruku na razini kao u zadnjoj utakmici da bi došli do pozitivnog rezultata - tvrdi trener Rijeke



RIJEKA Trener Riječana Igor Bišćan i veznjak Stjepan Lončar izašli su ispred novinara na Rujevici na presici uoči sutrašnjeg gostovanja u Osijeku.


– Sasvim sigurno čeka nas jako teška utakmica protiv iznimno kvalitetnog i čvrstog protivnika. Morat ćemo biti u najmanju ruku na razini kao u zadnjoj utakmici da bi došli do pozitivnog rezultata. Osijek igra jako dobar nogomet u stanju su svakome napraviti probleme napraviti. Uostalom, napravili jako puno problema Dinamu. Svjesni što nas čeka u Osijeku, a vjerujemo da i mi imamo što ponuditi i nastaviti pozitivan niz rezultata – rekao je Bišćan.


Budući da Riječani već u utorak gostuju u četvrtfinalu Kupa kod Lokomotive trenera Rijeke stiglo je logično pitanje da li će rotirati igrače ili će u superbitnoj utakmici poslati na teren najbolje što ima?




– Vidjet ćemo. Sasvim sigurno da ćemo u datom trenutku postaviti najbolje i najadekvatnije za tu utakmicu. Osijek je prebitna utakmica da bi radili planove.


Cilj biti drugi na polusezoni ili?


– Cilj je maksimalno se pripremiti za svaku iduću utakmicu, a bodove ćemo zbrajati na kraju – rekao je između ostaloga Bišćan.