Presica na Rujevici

IGOR BIŠĆAN: Sretan sam i ponosan na svoje dečke bez obzira na to što će se dogoditi u Koprivnici

Portal Novilist.hr

Igor Bišćan/Foto Arhiva NL

Igor Bišćan/Foto Arhiva NL

Naravno da su tri boda jako bitna i bila bi šteta da pokvarimo taj dojam prije pauze, ali ukoliko ćemo imati pristup kao što smo imali do sada, a u to ne sumnjam, ja ću i dalje biti ponosan na svoje dečke - kaže trener Rijeke



RIJEKA Trener Rijeke Igor Bišćan i branič Dario Župarić izašli su ispred novinara na presicu na Rujevicu sazvanu uoči subotnjeg gostovanja u Koprivnici.


– Igrači Slaven Belupa su na posljednji gostovanjima odigrali jako čvrsto i niti u jednoj od tih utakmica nisu bili nadigrani u toj mjeri da se može reći da je protivnik dominirao. To je upozorenje za nas, svjesni smo da ukoliko želimo pobijediti, a želimo pobijediti, da nas čeka jako težak zadatak u nenogometnim uvjetima jer najavljuju veliku hladnoću – rekao je Bišćan.


Bodovno stanje ne oslikava realno ono što igrači Slaven Belupa  pokazuju na travnjaku?




– Slažem se, stvarno su pokazali više i dobro je da smo mi toga svjesni. Dobro je da nećemo biti iznenađeni, da se neće osvrtati na njihovu poziciju na ljestvici već na njihove igre i po tome ćemo se spremati.


Koliko će ishod utakmice u Koprivnici utjecati na vaše zadovoljstvo napravljenim u  posljednja dva mjesta?


– Da mi je netko prije prve utakmice kada sam preuzeo momčad ponudio ovoliko bodova i dobrih igara i da mi oduzme ova tri boda ja bih to sigurno prihvatio. Ništa što će dogoditi u ovoj utakmici neće mi umanjiti činjenicu da sam sretan i ponosan na svoje dečke i da smo mi odigrali devet jako dobrih utakmica. Naravno da su tri boda jako bitna i bila bi šteta da pokvarimo taj dojam prije pauze, ali ukoliko ćemo imati pristup kao što smo imali do sada, a u to ne sumnjam, ja ću i dalje biti ponosan na svoje dečke.


Slaven Belupo će biti dosta oslabljen?


– Ne razmišljam o tome jer to je zasebni dio funkcioniranja momčadi tijekom jedne sezone. I nama nedostaje bitan igrači. To se dešava – poručio je Bišćan.