Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 6
Sutra: 6° 6° 6
12. prosinca 2019.
Presica na Rujevici

video IGOR BIŠĆAN: Sretan sam i ponosan na svoje dečke bez obzira na to što će se dogoditi u Koprivnici

Igor Bišćan/Foto Arhiva NL
Igor Bišćan/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 14. prosinac 2018. u 10:53 2018-12-14T10:53:59+01:00

Naravno da su tri boda jako bitna i bila bi šteta da pokvarimo taj dojam prije pauze, ali ukoliko ćemo imati pristup kao što smo imali do sada, a u to ne sumnjam, ja ću i dalje biti ponosan na svoje dečke - kaže trener Rijeke

RIJEKA Trener Rijeke Igor Bišćan i branič Dario Župarić izašli su ispred novinara na presicu na Rujevicu sazvanu uoči subotnjeg gostovanja u Koprivnici.

- Igrači Slaven Belupa su na posljednji gostovanjima odigrali jako čvrsto i niti u jednoj od tih utakmica nisu bili nadigrani u toj mjeri da se može reći da je protivnik dominirao. To je upozorenje za nas, svjesni smo da ukoliko želimo pobijediti, a želimo pobijediti, da nas čeka jako težak zadatak u nenogometnim uvjetima jer najavljuju veliku hladnoću - rekao je Bišćan.

Bodovno stanje ne oslikava realno ono što igrači Slaven Belupa  pokazuju na travnjaku?

- Slažem se, stvarno su pokazali više i dobro je da smo mi toga svjesni. Dobro je da nećemo biti iznenađeni, da se neće osvrtati na njihovu poziciju na ljestvici već na njihove igre i po tome ćemo se spremati.

Koliko će ishod utakmice u Koprivnici utjecati na vaše zadovoljstvo napravljenim u  posljednja dva mjesta?

- Da mi je netko prije prve utakmice kada sam preuzeo momčad ponudio ovoliko bodova i dobrih igara i da mi oduzme ova tri boda ja bih to sigurno prihvatio. Ništa što će dogoditi u ovoj utakmici neće mi umanjiti činjenicu da sam sretan i ponosan na svoje dečke i da smo mi odigrali devet jako dobrih utakmica. Naravno da su tri boda jako bitna i bila bi šteta da pokvarimo taj dojam prije pauze, ali ukoliko ćemo imati pristup kao što smo imali do sada, a u to ne sumnjam, ja ću i dalje biti ponosan na svoje dečke.

Slaven Belupo će biti dosta oslabljen?

- Ne razmišljam o tome jer to je zasebni dio funkcioniranja momčadi tijekom jedne sezone. I nama nedostaje bitan igrači. To se dešava - poručio je Bišćan.

  

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.