Rujevički odjeci

IGOR BIŠĆAN: Fenomenalnim navijačima smo priuštili nogometni praznik

Portal Novilist.hr

Igor Bišćan/Foto R. BRMALJ

Igor Bišćan/Foto R. BRMALJ

Pobijedili smo 3:0, a mogli smo zabiti još pogodaka. Navijačima koji su bili fenomenalni priuštili smo nogometni praznik i oprostili se od njih do proljeća - rekao je trener Rijeke



RIJEKA Igor Bišćan, trener Rijeke, nije krio zadovoljstvo nakon još jedne pobjede na riječkoj klupi.


– Presretan sam i ponosan jer odigrali smo jako dobru utakmicu. Pobijedili smo 3:0, a mogli smo zabiti još pogodaka. Navijačima koji su bili fenomenalni priuštili smo nogometni praznik i oprostili se od njih do proljeća. Mogao bi dugo nabrajati s čime sam zadovoljan, dečki su odigrali puno bolje nego prije tri dana. Znali smo da smo bolji od onoga. Znali smo ako smo mogli pobijediti onako da ćemo biti bolji pred svojom publikom. Dečki su to i pokazali, zabili su tri gola i ponosan sam na njih.


Veseli vas vjerojatno da su vaši igrači tražili novi pogodak nakon 2:0 i 3:0?




– Normalno da je lakše igrati kada vodiš 2:0, a posebno nakon prekrasnog pogotka Hebera. Dobri smo bili po svim linijama i pozicijama. Živi i rastrčani, nakon 2:0 i 3:0 dodatno nam se dignulo samopouzdanje. Sve u svemu – fenomenalno.


Vjerojatno sve želite okruniti u Koprivnici gdje vam neće biti lako jer Slaven se podigao u posljednje vrijeme?


– Oni su puno bolji u zadnje vrijeme, a to i pokazuju. To gostovanje bi bilo teško prije, a bit će i sada. Međutim, ja nemam što drugo nego ići s maksimalnim samopouzdanjem gore jer dečki iz kola u kolo igraju i guraju fenomenalno.


Je li vam žao završava polusezona?


– Normalno da mi je žao. Kada ekipa igra ova dobro volio bi igrati svaka dva, tri dana. Pripreme i pauzu ćemo iskoristiti dobro i nećemo biti ništa lošiji.


Goran Tomić, trener Lokomotiva, bio je prirodno u potpuno drugačije raspoloženju nakon utakmice.


– Čestitke Rijeci. Naletjetli smo na njih kada su bili na vrhuncu forme, Mi nismo mogli nadoknaditi igrače koji su nam nedostajali. Ništa, život ide dalje… – rekao je trener »lokosa«.