Stižu pojačanja

Hajduk želi vratiti bivše, Bjelanović sve dogovorio sa Šimićem i Balićem?

P. N.

Andrija Balić/Foto Arhiva NL

Andrija Balić/Foto Arhiva NL

Bijelima je zanimljiv još jedan nekadašnjih njihov igrač, riječ je o Goranu Jozinoviću, lijevom beku, koji je član švicarskog drugoligaša Schaffausena. 



RIJEKA Hajduk se okreće svojim bivšim igračima! Nakon što je procurila neslužbena informacija da pokušavaju vratiti dvojicu bivši kapetana, napadača Antu Ercega iz danskog Brondbya, te braniča Zorana Nižića  iz Groznog čelnici kluba, odnosno sportski direktor Saša Bjelanović, okrenuli su se i ofenzivnog veznjaka Andriju Balića, te stoperu Lorencu Šimiću. Balić je iz Hajduka otišao u redove talijanskog prvoligaša Udinesea u veljači 2016. godine za tri milijuna eura obeštećenja, a ugovor s Friulianima veže ga do ljeta 2020. godine. U ovoj polusezoni Balić je odigrao svega tri  prvenstvene i jednu kup utakmicu.


Splićani žele vratiti i stopera Lorenca Šimić koji je Poljud napustio u siječnju 2017. godine otišao je u Sampdoriju za 1,3 milijuna eura. Nije odigrao niti jednu službenu utakmicu za klub iz Genove, otišao je na posudbu u Empoli za koji je odigrao 15 utakmica, postigao je tri gola. Potom je bio posuđen SPAL, za koji je odigrao ukupno službenih 11 utakmica, te se jednom upisao u listu strijelaca. Novi klub ga je otkupio od Sampdorije, u ovoj polusezonu je odigrao pet utakmica. Ugovor mu ističe na ljeto 2019. godine. Neslužbeno, obojica su sve dogovorila oko povratka u Hajduk, uz opciju da bijeli otkupe ugovor Balića od Udinesea. Isto tako bijelima je zanimljiv još jedan nekadašnjih njihov igrač, riječ je o Goranu Jozinoviću, lijevom beku, koji je član švicarskog drugoligaša Schaffausena.