Velik interes

HNS objavio da je od FIFA-e zatražio dodatni kontigent ulaznica za finale Svjetskog prvenstva

Hina

Foto D. LOVROVIĆ

Foto D. LOVROVIĆ

Ako, i kada, Fifa odobri određen broj dodatnih ulaznica, Hrvatski nogometni savez objavit će odmah vijest i informacije o načinu kupnje ulaznica putem internetske stranice HNS-a, navodi se u priopćenju iz HNS-a



Hrvatski nogometni savez zatražio je od Fife dodatni kontingent ulaznica za nedjeljnu finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske.


“Ulaznice za hrvatski sektor za finale Svjetskog prvenstva prodane su do 31. siječnja ove godine dok je bio otvoren kanal prodaje putem Fife za sve hrvatske navijače. Zahvaljujemo svim navijačima koji su tada vjerovali u plasman Hrvatske u finale te danas imaju ulaznicu za spektakularni okršaj protiv Francuske.


Hrvatski nogometni savez je, kao što je radio i do sada tijekom Prvenstva, tražio od Fife dodatni kontingent ulaznica za naredni susret. Ako, i kada, Fifa odobri određen broj dodatnih ulaznica, Hrvatski nogometni savez objavit će odmah vijest i informacije o načinu kupnje ulaznica putem internetske stranice HNS-a”, stoji priopćenju HNS-a u kojem se naglašava kako ulaznica nema niti će ih biti u prodaji u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu.