Pripreme za SP

Guerrero se vratio i odmah zabio dva gola za Peru, Španjolci neporaženi već 19 utakmica

Hina

REUTERS

REUTERS

U švicarskom St Gallenu Peru je s lakoćom pobijedio Saudijsku Arabiju s 3-0, a susret je obilježio povratak u reprezentaciju Perua Paula Guerrera nakon afere dopinga



U pripremnom nogometnom susretu uoči SP-a u Rusiji u Villarealu su Španjolska i Švicarska remizirali 1-1.


Španjolci nisu uspjeli pobijediti vrlo dobre Švicarce, ali je i u 19. utakmici pod vodstvom izbornika Julena Lopeteguija ostala neporažena. Španjolci su poveli u 29. minuti preko Alvara Odriozole, a izjednačio je branič Ricardo Rodriguez u 62. minuti nakon velike pogreške vratara De Gee.


U švicarskom St Gallenu Peru je s lakoćom pobijedio Saudijsku Arabiju s 3-0, a susret je obilježio povratak u reprezentaciju Perua Paula Guerrera nakon afere dopinga.




Kapetan Perua nije igrao od listopada prošle godine kada su mu u dopinškom nalazu pronađeni tragovi kokaina, a samo tri dana nakon što mu je švicarski Vrhovni sud ukinuo supenziju, Guerero je bio dvostruki strijelac u 41. i 64. minuti.


Prvi gol za Peru zabio je Andre Carillo (20). Peru će na mundijalu u Rusiji igrati u skupini C sa Francuskom, Danskom i Australijom, dok će Saudijska Arabija biti u grupi A sa Rusijom, Egiptom i Urugvajem.


Kostarika je također s uvjerljivih 3-0 slavila protiv Sjeverne Irske pogocima Venegasa (30), Campbella (46) i Calva (66).