Želi ostati u Ajaxu

Frank De Boer odbio ponudu Liverpoola

Hina

Počašćen sam takvim interesom ali želim nastaviti svoj rad u Ajaxu«, izjavio je De Boer koji je osvojio dva naslova prvaka Nizozemske u posljednje dvije sezone.



Trener nizozemskog prvoligaša Ajaxa Frank de Boer odbio je ponudu Liverpoola da na klupi naslijedi Kennyja Dalglisha, koji je smijenjen 16. svibnja, piše u ponedjeljak nizozemski dnevnik De Telegraaf.


»Počašćen sam takvim interesom ali želim nastaviti svoj rad u Ajaxu«, izjavio je De Boer koji je osvojio dva naslova prvaka Nizozemske u posljednje dvije sezone.


»Sa svojim pomoćnicima Wimom Jonkom i Dennisom Bergkampom postavljam u Amsterdamu nešto novo, što je razlog zbog kojeg želim raditi u Ajaxu idućih nekoliko godina«, pojasnio je Frank de Boer koji je pod ugovorom do lipnja 2014., a sada pregovara i o njegovom produljenju.




Liverpool je englesko prvenstvo završio na osmom mjestu sa 37 bodova manje od prvaka Manchester Cityja i 17 bodova od mjesta potrebnog za kvalifikacije za Ligu prvaka, što mu je najgori rezultat u zadnjih 18 godina.


Dalglish je na trenersku klupu Liverpoola zasjeo u siječnju 2011. kako bi naslijedio Roya Hodgsona.