Prva ponuda stigla na Poljud

Francuski Lille nudi tri milijuna eura Hajduku za Domagoja Bradarića!

P. N.

Domagoj Bradarić/M. LUKUNIĆ/PIXSELL

Domagoj Bradarić/M. LUKUNIĆ/PIXSELL

Novi, tek formirani Nadzorni odbor Hajduka još nije održao niti jednu sjednicu, a već bi se mogao naći na velikim iskušenjima. Hajduku s jedne strane trebaju sredstva od transfera, s druge to znači da će morati rano prodati svoju "obiteljsku srebrninu", mlade igrače koji su praktički tek zakucali na vrata prve momčadi. Odluka u svakom slučaju neće biti laka!



SPLIT Trenutno drugoplasirana momčad francuskog prvenstva Lille poslala je na Poljud službenu ponudu za mladog Hajdukovog reprezentativca 19-godišnjeg lijevog bočnog Domagoja Bradarića. Bradarić je za bijele dosada nastupio na devet službenih utakmica, na travnjaku je proveo 598 minuta i pritom je imao dvije asistencije. Debitirao je kod trenera Zorana Vulića na utakmici protiv Rudeša na Poljudu.


Čelnici francuskog kluba spremni su Hajduku platiti između 2,5 i 3 milijuna eura na ime obeštećenja. Inače, Bradarić je bio najmlađi kapetan u dvobojima Hajduka i Dinama, nosio je kapetansku traku na najvećem hrvatskom derbiju koji je odigran 16. prosinca na maksimirskom travnjaku slavili su modri rezultatom 1:0.


Novi, tek formirani Nadzorni odbor Hajduka još nije održao niti jednu sjednicu, a već bi se mogao naći na velikim iskušenjima. Hajduku s jedne strane trebaju sredstva od transfera, s druge to znači da će morati rano prodati svoju “obiteljsku srebrninu”, mlade igrače koji su praktički tek zakucali na vrata prve momčadi. Odluka u svakom slučaju neće biti laka!