SP Rusija

Fernando Hierro novi španjolski izbornik, zamijenio Julena Lopeteguija

Hina

Fernando Hierro / Reuters

Fernando Hierro / Reuters

RFEF je najavio konferenciju za novinare za 18,30 sati na kojoj će predstaviti 50-godišnjeg trenera čije je trenersko iskustvo ograničeno na jednu godinu na klupi Ovieda u drugoj španjolskoj ligi, a bio je i pomoćnik Carlo Ancelottiju u Realu



KRASNODAR Bivši španjolski reprezentativac Fernando Hierro, sportski direktor reprezentacije, imenovan je novim izbornikom La Roje umjesto Julena Lopeteguija koji je smijenjen danas nakon što je jučer objavio da preuzima klupu Real Madrida, objavio je Španjolski nogometni savez (RFEF).


»Fernando Hierro će obnašati ulogu izbornika španjolske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji«, navodi se RFEF u svom priopćenju.


Prvi čovek RFEF-a Luis Rubiales je rekao da je Hierru, bivšem kapetanu Real Madrida, dao prednost ispred izbornika mlade reprezentacije Alberta Seladesa.




RFEF je najavio konferenciju za novinare za 18,30 sati na kojoj će predstaviti 50-godišnjeg trenera čije je trenersko iskustvo ograničeno na jednu godinu na klupi Ovieda u drugoj španjolskoj ligi, a bio je i pomoćnik Carlo Ancelottiju u Realu.