Preuzeo odgovornost

FAUSTO BUDICIN: Dečki su me spasili, nisam dobro reagirao

Ivan Volarić

Ivan Grabovac i Fausto Budicin/Foto Arhiva NL

Ivan Grabovac i Fausto Budicin/Foto Arhiva NL

Ako želimo osvajati bodove doma, onda moram puno bolje pripremiti i voditi utakmicu - kaže samokritično trener Krimejčana



RIJEKA Trener nogometaša Orijenta 1919 djelovao je prilično utučeno nakon što je njegova momčad tjedan protkan pobjedama zaključila domaćim remijem protiv Croatije iz Zmijavaca. Nogometna uspavanka na Krimeji donijela je uzbuđenja tek u samom finišu utakmice kada su gosti poveli, domaći poravnali preko Matea Monjca, a na kraju su »crveni« mogli i do sva tri boda da je Miro Iličić uspio iskoristiti jednu od rijetkih prilika na utakmici.


– Najpozitivnije na utakmici je rezultat – započeo je Fausto Budicin. – Protiv izravnog suparnika na ljestvici smo ostali neporaženi, iako naravno kada igraš doma računaš na nešto više. Što se tiče same utakmice: čestitke dečkima što su snagom volje izvukli pozitivan rezultat. Moram preuzeti odgovornost za neke poteze koji se nisu pokazali uspješnima, kako u fazi pripreme utakmice, tako i reakcijama na klupi. Mogu reći da su me dečki uvjetno rečeno spasili. Ako želimo osvajati bodove doma, onda moram puno bolje pripremiti i voditi utakmicu.


OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU