Nagađanja s otoka

Englezi tvrde: Chelsea je ponudila 25 milijuna eura za Danija Olma

Ivana Vaupotić

Dani Olmo/Foto Arhiva NL

Dani Olmo/Foto Arhiva NL



ZAGREB Prema pisanju engleskog internet portala Football.london, Chelsea je Dinamu poslao službenu ponudu za Danija Olma. Konkretan iznos nije naveden, no nagađa se da je u pitanju 25 milijuna eura, uz određene bonuse.


Nije tajna da Olmo želi otići iz Maksimirske 128 i nastaviti karijeru u nekoj jačoj ligi. Aktualni ugovor veže ga s Dinamom do ljeta iduće godine, a novi ne želi potpisati. Povrh toga, modri ansambl ovog proljeća namjerava uigravati momčad za europske izazove u idućoj sezoni, što znači da bi mu minutaža u drugom dijelu prvenstva mogla biti nešto manja.


Budući da Olmo jako želi biti dio španjolske reprezentacije na ovogodišnjem Euru, a Dinamo jednako jako želi zaraditi ozbiljan novac na njegovom transferu, savršeno je jasno da je rastanak u ovom zimskom prijelaznom roku idealan za obje strane. Naravno, moguće je da konačno rješenje stigne tek tijekom ljetnih mjeseci, no do tada bi netko mogao biti nezadovoljan razvojem situacije.




Kroz protekla tri tjedna, u dosadašnjem dijelu zimskog prijelaznog roka mediji su povezivali Olma s Barcelonom, Milanom i RB Leipzigom. Međutim, do Maksimirske 128 još uvijek nije stigla niti jedna službena ponuda.