Novi talenti

Dinamo potpisao ugovor s novim Halilovićem

Hina

»U Dinamo sam došao sa šest i pol godina, igrao sam za sve mlađe selekcije kluba i san mi je istrčati na Maksimir za prvu momčad. Ovo mi je velika pohvala za dosadašnji rad, ali i još veći poticaj«, rekao je Tibor Halilović



ZAGREB – Hrvatski nogometni prvak Dinamo u utorak je potpisao profesionalne ugovore s dvojicom talentiranih igrača, 19-godišnjim veznjakom Tiborom Halilovićem i stoperom Hrvojem Džijanom koji će za dvadesetak dana napuniti 18 godina, objavljeno je na internetskom portalu zagrebačkog kluba.


»U Dinamo sam došao sa šest i pol godina, igrao sam za sve mlađe selekcije kluba i san mi je istrčati na Maksimir za prvu momčad. Ovo mi je velika pohvala za dosadašnji rad, ali i još veći poticaj«, rekao je Tibor Halilović, koji iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj je zabio 16 golova u kadetskom prvenstvu Hrvatske, a na nedavno završenom jakom turniru u Njemačkoj proglašen je za najboljeg veznog igrača.


Stoper Hrvoje Džijan u Dinamo je došao prije tri godine iz Cibalije. »Nogomet sam počeo igrati u Graničaru iz Županje, a potom sam prešao u Cibaliju. U Vinkovcima sam bio samo jednu godinu kada me zvao Dinamo. Presretan sam jer sam oduvijek maštao o ovome«, kazao je Hrvoje Džijan.