Čestitke iz središnjice

DAVOR ŠUKER: Bravo Luka, sve nas u hrvatskom nogometu učinio si ponosnima!

P. N.

Davor Šuker/Foto Arhiva NL

Davor Šuker/Foto Arhiva NL

Za mene uopće nema dvojbe da je Luka obilježio ovu nogometnu godinu i da je apsolutno zaslužio ovakvo priznanje - poručio je predsjednik HNS-a



ZAGREB Priznanje koje je UEFA uručila Luki Modriću proglasivši ga nogometašem godine u Europi nije promaklo ni odgovornima u HNS-u. 


“Nakon što je bio najbolji igrač Svjetskog klupskog prvenstva, pa je potom opet bio maestralan na Realovom putu do treće Lige prvaka u nizu, i na kraju sezonu zaključio kao najbolji igrač Svjetskog prvenstva u Rusiji, za mene uopće nema dvojbe da je Luka obilježio ovu nogometnu godinu i da je apsolutno zaslužio ovakvo priznanje. Izuzetno mi je drago što su tako vidjeli i treneri i novinari koji su glasali u ovom izboru pa je nagrada otišla u prave ruke. Luka je i ovom nagradom učinio sve nas u hrvatskom nogometu izuzetno ponosnima te mu u ime Saveza i naše nogometne obitelji čestitam na priznanju koje je zaslužio svojim nogometnim umijećem, ali i mukotrpnim radom koji je uložio u svoj razvoj kroz cijelu karijeru. Želim mu što više zdravlja kako bi nastavio razveseljavati navijače Hrvatske i Reala, da zajedno uživamo u njegovom nogometu što je dulje moguće. Bravo Luka”, stoji u čestitki objavljenoj na stranicama HNS-a koju potpisuje Davor Šuker, predsjednik Saveza.