FA Kup

Chelsea izborio četvrtfinale Kupa pobjedom nad Liverpoolom, ispao Bilićev WBA

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Standardni prvotimac Chelseaja Mateo Kovačić napustio je igru u 42. minuti zbog ozljede, dok stoper Dejan Lovren nije bio u sastavu Liverpoola



LONDON Nogometaši Chelseaja i Newcastlea u utorak su se plasirali u četvrtfinale FA Kupa, eliminiravši Liverpool i West Bromwich Albion.  


U osmini finala Chelsea je na svom terenu svladao Liverpool sa 2-0 golovima Williana (13) i Rossa Barkleyja (64). Bio je to drugi poraz Liverpoola u tri dana, iako trener Klopp nije previše eksperimentirao sa sastavom. U subotu je Watford nanio prvi prevstveni poraz “redsima”. 


Standardni prvotimac Chelseaja Mateo Kovačić napustio je igru u 42. minuti zbog ozljede, dok stoper Dejan Lovren nije bio u sastavu Liverpoola.  




Vodeća momčad Druge lige West Bromwich Albion, kojeg vodi Slaven Bilić, na domaćem terenu je poražena od Newcastlea sa 2-3. Za goste dvostruki strijelac bio je Miguel Almirón (33, 45+1), a jedan gol zabio je Valentino Lazaro (47), dok su za West Bromwich Albion zabili Matt Phillips (74) i Kenneth Zohore (90+3).  Hrvatski veznjak Filip Krovinović igrao je za WBA od 57. minute.


Dan ranije igrači Arsenala su kao gosti svladali trećeligaša Portsmouth sa 2-0. U srijedu su na programu dvoboji Leicester – Birmingham City, Sheffield Wednesday – Manchester City i Tottenham – Norwich, dok će Derby County – Manchester United igrati u četvrtak.