Pušu i na hladno

COCU UPOZORAVA: Dinamo je opasan, vrlo efikasan i kreativan

P. N.

Philip Cocu/M. PRPIĆ/Foto Pixsell

Philip Cocu/M. PRPIĆ/Foto Pixsell



ZAGREB Trener »Fenerbahčea« Phillip Cocu verlo ozbiljno shvaća utakmicu s »Dinamom«, svjestan kvalitete zagrebačke momčadi.


– Ne razmišljam o »Bešiktašu«, samo o »Dinamu«. Ako bismo već sad u glavama imali »Bešiktaš«, onda bismo izgubili fokus s ovako važne europske utakmice. Moramo razmišljati dan po dan, sada pričamo samo o »Dinamu«. Riječ je o tehnički jako dobroj momčadi, vrlo organiziranoj. Radujem se toj utakmici, naši igrači znaju sve potrebne informacije o »Dinamu«, to je suparnik kojeg moramo respektirati. I protiv kojeg moramo biti u pravom izdanju kako bismo izvukli pozitivan rezultat kojeg svi priželjkujemo – kaže Nizozemac, koji ne misli da u večerašnjoj utakmici postoji favorit.


– Ne znam ima li tu favorita, obje momčadi žele pobjedu na otvaranju Europke lige. Opet, mi igramo vani, ali, kao što sam rekao, želimo pobjedu. Znamo da je »Dinamo« dominantna momčad u Hrvatskoj, a ja vjerujem da »Fenerbahče« protiv svakoga u Europi ima svoje šanse. No, »Dinamo« je opasan, vrlo efikasna momčad, s nekoliko izrazito kreativnih igrača u napadu – završio je Cocu.