Pumpanje optimizma

Barcelona čeka Juventus: Neymar vjeruje u još jedno čudo

Hina

foto: Reuters

foto: Reuters

Vjerujem u suigrače i našu snagu, a budući da je vrlo malo onih koji nam daju bilo kakve šanse, onda nemamo što izgubiti, možemo samo dobiti«, kazao je u ponedjeljak Neymar.



BARCELONA – Napadač Barcelone Brazilac Neymar uvjeren je da katalonski klub u srijedu na Camp Nou može napraviti još jedno čudo i eliminirati Juventus, iako su u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka izgubili 0-3.


»Jedno čudo smo već napravili i vjerujem da to možemo ponoviti. Moramo dati svoj maksimum i ako nas krene bit će to još jedan veliki povratak. Vjerujem u suigrače i našu snagu, a budući da je vrlo malo onih koji nam daju bilo kakve šanse, onda nemamo što izgubiti, možemo samo dobiti«, kazao je u ponedjeljak Neymar.


Brazilski nogometaš, inače, bio je najzaslužniji za prolazak u četvrtfinale i pobjedu 6-1, kojom je Barca nadoknadila poraz 0-4 iz prve utakmice protiv PSG-a.




»Neki dan otac mi je rekao jednu stvar koja mi se urezala u pamćenje i mislim da je to istina. Kazao mi je da sada pred sobom imamo drugi klub, ali da je Barcelona ista«, dodao je Neymar.