Novo pojačanje u Maksimiru

BJELICA POPUT KEKA Dinamo nakon Komnena Andrića doveo i Nigerijca Atiemwena iz Gorice

P. N.

Nigerijac Iyayi Believe Atiemwen/Foto gnkdinamo.hr

Nigerijac Iyayi Believe Atiemwen/Foto gnkdinamo.hr

Nenad Bjelica odlučio se očito na recept kojega je uspješno godinama na Rujevici/Kantridi provodio Matjaž Kek i počeo u igračima iz HNL-a tražiti ciljana pojačanja nakon što im ostavi određeni period za privikavanje i uigravanje



ZAGREB Iako su iz Maksimira uoči prijelaznog roka slali poruke kako nemaju namjere bitnije mijenjati kadar prve momčadi u svega nekoliko dana angažirali su dva hit igrača iz Prve HNL što jasno ukazuje da razmišljaju korak unaprijed i polako već pripremaju zamjene za one igrače koji će otići nakon europskog proljeća i HNL dionice u kojoj bi sve osim osvajanja duple krune modrih bilo veliko iznenađenje. Nakon prvoga napadača lige, Komnena Andrića iz Intera u Maksimirsku 128. stigao je i nigerijski ofenzivni veznjak Iyayiu Believeu Atiemwenu. Nenad Bjelica odlučio se očito na recept kojega je uspješno godinama na Rujevici/Kantridi provodio Matjaž Kek i počeo u igračima iz HNL-a tražiti ciljana pojačanja nakon što im ostavi određeni period za privikavanje i uigravanje.


“22-godišnji vezni igrač potpisao je ugovor na pet godina, a u redove GNK Dinamo dolazi iz prvoligaškog kluba HNK Gorica. Za Goricu je mladi Nigerijac odigrao 17 službenih utakmica, postigao devet pogodaka i upisao četiri asistencije”, stoji na službenoj internet stranicama Dinama.


Atiemwen je prema mnogima bio najbolji igrač Prve HNL jesenas, a špekulira se da je Dinamo u dovođenje Nigerijca uložio oko tri milijuna eura na ime odštete.