Traži se odgovornost

ALARM NA POLJUDU Burić svoju sudbinu prepustio Bjelanoviću i Brbiću, navijači Hajduka su bijesni…

Portal Novilist.hr

Damir Burić, trener Hajduka/Foto PIXSELL

Damir Burić, trener Hajduka/Foto PIXSELL

Momci su razočarani, sad smo vidjeli gdje smo i koje greške radimo, kako u budućnosti ne bismo opet gubili. Trebali smo ostat neriješeno, ovako je razočaranje još i veće. Sad mi govorite i daje ofsajd drugi gol, šta da kažem... - rekao je Burić nakon utakmice



VELIKA GORICA Novi poraz od Gorice izazvao je pravu poplavu bijesa među navijačima Hajduka. Pripadnici Torcide su nakon poraza u Velikoj Gorici “postrojili” igrače ispod tribine i održali im bukvicu, a trener Hajduka Damir Burić se prema očekivanjima našao na “meti” novinara na presici nakon utakmice. Burićeva pozicija već duže vremena je poljuljana, a ovaj poraz mogao bi ga izbaciti iz “sedla”. Evo kako je Burić odgovorio na upit očekuje li po povratku u Split razgovore oko daljnjeg ostanka na klupi Hajduka?


– A to nije moje, za to su zaduženi sportski direktor i predsjednik. Ako bude takav razgovor, saznat ćete – rekao je Burić i nastavio:


– Momci su razočarani, sad smo vidjeli gdje smo i koje greške radimo, kako u budućnosti ne bismo opet gubili. Trebali smo ostat neriješeno, ovako je razočaranje još i veće. Sad mi govorite i daje ofsajd drugi gol, šta da kažem… – rekao je Burić.