Prijateljska utakmica

AKCIJA JORDAN Zlatko Dalić najavio kombiniranu momčad i poželio pravi ambijent na Rujevici

Marko Cvijanović

Zlatko Dalić na posljednjem rujevičkom treningu uoči Jordana/R. BRMALJ

Zlatko Dalić na posljednjem rujevičkom treningu uoči Jordana/R. BRMALJ

Planiram da brani Livaković, u obrani Bartolec, Lovren, Vida i Milić, zadnji vezni Badelj, ofenzivniji u sredini Rog i Pašalić, te naprijed Kramarić, Rebić i Pjaca. No, ako se dogodi kakav problem, da neko ima bilo kakvu ozljedu, nećemo ništa riskirati, pa je moguća promjena – rekao je Dalić na presici na Rujevici



RIJEKA Pred sutrašnju prijateljsku utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije protiv Jordana na Rujevici (20.45 sati)  izbornik »kockastih« Zlatko Dalić najavio je sastav u kojemu će se naći puno novih imena.


– Dobro će nam doći utakmica da damo šansu igračima koji su imali manje prilika u reprezentaciji, svakom barem jedno poluvrijeme. Želim probati Bartoleca na desnom bočnom i Milića na lijevom bočnom. Kovačić ima malu ozljedu tetive te se i on vraća u klub, tako na raspolaganju imam 18 igrača. Trebamo dati šansu svima da odigraju, očekujem lijep ambijent, a ne kao protiv Engleza, te našu pobjedu.


Izdiktirao je sastav, ali i uz opasku da je isti podložan sitnim promjenama:




– Planiram da brani Livaković, u obrani Bartolec, Lovren, Vida i Milić, zadnji vezni Badelj, ofenzivniji u sredini Rog i Pašalić, te naprijed Kramarić, Rebić i Pjaca. No, ako se dogodi kakav problem, da neko ima bilo kakvu ozljedu, nećemo ništa riskirati, pa je moguća promjena. U drugom dijelu Mitrović i Jedvaj ulaze na stopere, Bradarić na zadnjeg veznog, Livaja i Santini naprijed… – rekao je Dalić.