Suparnici, ali i prijatelji

Vodstva Rijeke i Olympiakosa na druženju u Opatiji, evo što je bilo na meniju

Edi Prodan

Foto: Ivica TOMIĆ

Foto: Ivica TOMIĆ

O izboru pjenušaca i vina brinuo se sommelier Klaudio Jurčić koji se potrudio da to budu isključivo domaća vina, dok je delicije s jadranskim pečatom pripremao chef Damir Tomljanović



Svi »birokratski« akteri utakmice između Rijeke i Olympiakosa, vodstva ta dva nogometna kluba, dopodne prije meča proveli su uživajući u Opatiji.


Poput skladne turističke obitelji lungomarem su prošetali i suci predvođeni domaćinom Domagojem Vučkovim, dok je središnji događaj bio organiziran u restoranu Bevanda.


Tamo je, s obzirom da se radi dominantno o ljudima koji žive u blagodatima Mediterana, organizirana morska ponuda jela.




O izboru pjenušaca i vina brinuo se sommelier Klaudio Jurčić koji se potrudio da to budu isključivo domaća vina, dok je delicije s jadranskim pečatom pripremao chef Damir Tomljanović.


Kako bi se gostima u potpunosti ugodilo jelovnici su bili ispisani grčkim jezikom te pismom.


Nako toga – pravac Rujevica gdje će sasvim sigurno nestati prijateljskog ozračja. Ulog je velik a i nogomet je – muški sport.