Bišćan ostao bez igrača

Veznjak Dario Čanađija iznenada napustio Rujevicu i vratio se u Slaven Belupo

Portal Novilist.hr

Dario Čanađija

Dario Čanađija

Presretan sam što sam ponovno doma. Moja karijera je počela sa Slaven Belupom, počela je na ovom stadionu i sigurno je da me za ovaj klub i grad veže posebna emocija - izjavio je Čanađija.



RIJEKA Dario Čanađija napustio je redove prvoligaša s Rujevice i karijeru nastavlja u Slaven Belupu! Čanađija se vraća u koprivničke redove nakon što je zimus odbio produžiti ugovor s Rijekom, a unatoč tome uživao je važnu ulogu u momčadi trenera Igora Bišćana. Defanzivni veznjak je upravo prije sedam dana u Koprivnici dobio novu ulogu na poziciji središnje polušpice gdje je igrao i prošle nedjelje u porazu od Gorice. Jasno je stoga da je riječ o igraču od posebnog značaja za trenera Bišćana koji je u međuvremenu na toj poziciji dobio nekoliko riješenja od Tibora Halilovića pa do povratnika iz Portugala – Roberta Murića. Prema koprivničkim izvorima Čanađija dolazi u Slaven Belupo kao slobodan igrač, razumljivo, teško je za neki osjetniji novac prodati igrača koji za nekoliko mjeseci može promijeniti sredinu potpuno besplatno.


– Presretan sam što sam ponovno doma. Moja karijera je počela sa Slaven Belupom, počela je na ovom stadionu i sigurno je da me za ovaj klub i grad veže posebna emocija. Zahvalio bih se direktoru Šimunoviću na ukazanom povjerenju, a ja se nadam da ću se njemu i svima u klubu odužiti dobrim igrama. Svjestan sam da rezultatski trenutno nije bajna situacija, ali vidio sam kroz utakmice, posebno na onoj prije tjedan dana da imamo kvalitetnu ekipu koja ne zaslužuje trenutno mjesto na ljestvici već puno više. Uvjeren sam da ćemo već od subote krenuti s pobjedama i tako prekinuti ovaj niz remija. Nadam se da će nas Koprivničanci u što većem broju dolaziti bodriti – rekao je Dario za Slavenove internet stranice.