Odjeci susreta

Vešović: ‘Teška utakmica’; Ćorić: ‘Poslije utakmice su mi rekli da je Ristovski trebao dobiti crveni karton’

Ivan Volarić

Foto Roni Brmalj

Foto Roni Brmalj

Prije svega, mene su ponijele emocije i reagirao sam prema publici nakon gola, iako mislim da su svi to malo preuveličali



Predsjednik »bijelih« Damir Mišković nakon dugo vremena je osvanuo na Rujevici. Nakon utakmice spustio se u svlačionicu i čestitao igračima i trenerima svoje momčadi. Marko Vešović u nekoliko rečenica sažeo je najnoviju pobjedu »Rijeke«.


– Teška utakmica jer su se igrači »Lokomotive« postavili jako agresivno i bili su silno motivirani. Dobro su stajali na terenu. U prvih pola sata nismo uspijevali pronaći riješenje, ali izgleda da nas je njihov gol trgnuo u probudio inat u nama. Napravili smo nakon toga preokret, upisali nova tri boda u utrci koja će biti izuzetno teška, jer vidimo kako svi igraju protiv nas. Zadovoljni smo jer smo ostvarili tri pobjede u tri utakmice tijekom ovoga tjedna – govori Vešović, koji je zaradio treći žuti karton zbog kojega preskače jadranski derbi. Kek sigurno neće biti zadovoljan s obzirom na način na koji njegovi igrači sakupljaju žute.


– Šef ima pravo, ali ponekad ti kriteriji što se tiče žutih kartona nisu za sve jednaki. Provocirali su nas, a mi smo morali biti spremni na to. Međutim, emocije te savladaju i ponesu. Sve je to dio nogometa – rekao je Vešović.




Strijelac za goste Josip Ćorić kaže da se mlađi brat Ante nije javio neposredno nakon utakmice, no zato je, kaže veznjak »lokosa« koji je neprimjereno reagirao prema publici, dobio pozive i poruke da je Ristovski trebao pocrveniti.


– Prije svega, mene su ponijele emocije i reagirao sam prema publici nakon gola, iako mislim da su svi to malo preuveličali. Međutim, Ristovski je nakon toga reagirao i po meni zaslužio crveni karton. Zbog čega? Ne znam i ne sjećam se točno što je bilo, ali zvalo me je nekoliko ljudi koji su gledali TV snimku i rekli da je trebao dobiti crveni karton – kaže Ćorić »stariji« i dodaje kako je »Rijeka« unatoč tome zasluženo dobila utakmicu.