Austrijanci

Uzdanica Red Bulla Valentino Lazaro ide u “Herthu”, ali će ipak igrati protiv Rijeke?

Ivan Volarić

U austrijskim medijima spominje se mogućnost da uzdanica Red Bulla Valentino Lazaro ide u "Herthu" / Foto Sanjin STRUKIĆ/PIXSELL

U austrijskim medijima spominje se mogućnost da uzdanica Red Bulla Valentino Lazaro ide u "Herthu" / Foto Sanjin STRUKIĆ/PIXSELL



RIJEKA – Austrijskim medijima posljednjih dana puno zanimljivija je mogućnost transfera Valentina Lazara u »Herthu«, odnosno Valona Berishe u »Stoke City« nego novi europski ogled igrača »Red Bull Salzburga« protiv prvaka Hrvatske.


– Dok god je Lazaro naš igrač on će pružati sto posto za uspjeh »Red Bulla« – kazao je kratko trener Marko Rose na temu odlaska austrijskog reprezentativca, čiji odlazak u Berlin se već danima čini kao formalnost.


Rose se hrabri činjenicom da je njegova momčad i četvrtu službenu utakmicu zaredom na otvaranju sezone ostala bez primljenog gola.




– Djelujemo prilično sigurno i stabilno što je uvijek dobar pokazatelj – dodao je Rose, koji je pohvalio Patricka Farkaša, novu akviziciju na poziciji desnoga braniča, iako se vjerojatno na tu poziciju vraća oporavljenika Stefan Lainer, baš kao i Andreas Ulmer na mjesto lijevoga beka umjesto nesuđenog igrača »Rijeke« Stefana Stangla. Farkaš i Stangl igrali su u prvenstvenoj pobjedi protiv WAC-a, no Rose je očito, poput Keka protiv »Rudeša«, odlučio u toj utakmici sačuvati neke svoje udarne snage.