Dva dana utakmice

Ulaznica za derbi s Dinamom još ima, zasad rasprodane samo one za zapadnu tribinu

Orlando Rivetti

Foto arhiva NL

Foto arhiva NL

Budući da se očekuje izuzetno hladno vrijeme nije nevažno znati da utakmica nije proglašena onom visokog rizika pa će svi navijači zasigurno pronaći način kako se zagrijati



Riječani imaju šest tisuća pretplatnika, ali ulaznica za nedjeljni derbi 23. kola protiv Dinama na Rujevici još uvijek ima u prodaji.


Doduše, one za zapadnu tribinu već su planule, a vrijedi vjerovati da će planuti i za ostale tribine i da će Kekove trupe zaigrati u sjajnoj atmosferi. U to uopće ne mora sumnjati.


Onaj tko još nije kupio ulaznicu može to učiniti svakodnevno na zapadnim blagajnama od 15 do 19 sati, odnosno na dan utakmice od 13 do 18 sati. Također, ulazi na stadion u nedjelju će biti otvoreni od 15.30 sati pa se mole svi navijači da što ranije krenu prema Rujevici, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.




Konačno, ali ne i manje bitno, ulaznice za gostujuću tribinu na Rujevici neće biti moguće kupiti budući je »Dinamo« već preuzeo 412 ulaznica i one se prodaju u Zagrebu.


Iz kluba pozivaju navijače na fer i korektno navijanje, kao i da se suzdrže od svih oblika govora mržnje i bacanja predmeta u natjecateljski prostor, a kako bi se izbjegle rigorozne sankcije.


Budući da se očekuje izuzetno hladno vrijeme nije nevažno znati da utakmica nije proglašena onom visokog rizika pa će svi navijači zasigurno pronaći način kako se zagrijati.


Kao i na svim dosadašnjim utakmicama »bijeli« će imati i posebne goste. Ovoga puta bit će to osnovnoškolci sa Zameta i s Kastva, kao i Zametski zvončari. Posebnu pažnju svakako zaslužuju riječki vatrogasci, koji su nedavno iskazali itekakvu hrabrost i požrtvovnost gaseći požar na Škurinju.