Dario Čanađija

Ugasili smo se nakon prvoga gola, moramo slijediti trenera da budemo bolji

Portal Novilist.hr

Dario Čanađija tijekom koprivničkog sudara/D. LOVROVIĆ

Dario Čanađija tijekom koprivničkog sudara/D. LOVROVIĆ

Prva utakmica je uvijek najneugodnija jer si tek prošao pripreme, ne znaš u kakvoj si formi i kako dišeš. Moramo slijediti upute trenera da budemo što bolji protiv Gorice - ustvrdio je Dario Čanađija.



RIJEKA Dario Čanađija u srijedu je dobio priliku zaigrati od prve minute protiv Slaven Belupa, svog bivšeg kluba i ujedno jedine momčad u čijem je dresu prije Rijeke igrao u Prvoj HNL. Ipak, 51. nastup za bijele ostavio je malo gorak okus jer Rijeka je bila blizu da upiše osmu uzastopnu pobjedu, a na kraju je iz Koprivnice donijela bod (1:1).


– Bila je jako teška utakmica, kao što smo i očekivali. Uspjeli smo povesti, ali nakon prvog gola kao da smo se ugasili. Dopustili smo Slavenu neke prilike i uspjeli su izjednačiti – rekao je Dario Čanađija za klupsku TV nakon utakmice u kojoj je odigrao 80. minuta.


– Prva utakmica je uvijek najneugodnija jer si tek prošao pripreme, ne znaš u kakvoj si formi i kako dišeš. Moramo slijediti upute trenera da budemo što bolji protiv Gorice – ustvrdio je Dario Čanađija.