Armada

U Maksimiru bi moglo biti preko tri tisuće Riječana

Edi Prodan

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević



Pritisak na blagajne rujevičkog stadiona nije jenjavao čitavo jučerašnje poslijepodne, sve do završetka njihovog rada u 19 sati. S blagajni Rijeke, prodalo se oko 1.600 individualnih ulaznica, što znači da je ukupno do danas prodana 2.700 ulaznica.


Iz KN Armada Rijeka javili su da u Bijelom vlaku ipak ima još nešto malo mjesta i da je moguće uplatiti večeras od 18 do 21 sat.


Kako ističu i u klubu, direktor Vlado Čohar i tajnica Sandra Nešić, a ona je svakako jedna od najiskusnijih po tom pitanju, prodaja bi se mogla zaustaviti na brojci između 3 i 3,2 tisuće što se svakako ubraja među značajnije gostujuće rekorde.




Kad su pak u pitanju razmišljanja o rezultatu utakmice, dužni smo i malo pojašnjenje. Javilo nam se niz navijača, pa tako i grupa s kojom na utakmice odlazi Igor Capan, koja je našu prognozu o »minus tri nogometna stupnja« shvatila kao bodovnu razliku nakon maksimirskog ogleda. Naravno da nismo na to mislili, predviđali smo pobjedu od tri gola razlike. Stoga danas preciznije: hladnih maksimirskih minus šest u kasno subotnje popodne bit će još hladnijih minus devet!