Prigovor

Sporna dva prsta: Mance otkrio s kakvom je to “provokacijom” zaradio isključenje u Maksimiru

Ivan Volarić

Sudac Pajač isključio je Mancea u 30. minuti / Davor KOVAČEVIĆ

Sudac Pajač isključio je Mancea u 30. minuti / Davor KOVAČEVIĆ

Inače, ako je Mance prigovorio sucu Pajaču zato što je uoči izjednačujućeg gola dopustio Soudaniju da ponovo izvede aut onda je bio u pravu. I sudački kontrolor Trampus spočitao je glavnom sucu što nakon što je Alžirac izveo aut s korner linije nije sukladno propisima aut dodijelio suparničkoj momčadi



RIJEKA – Ivan Mance nakon dugo vremena nije dočekao kraj utakmice na klupi u službi predstavnika kluba.


– Zašto sam isključen? Zato jer sam pokazao dva prsta – dupla kruna – dobacio je zamjenik sportskoga direktora »Rijeke« nakon utakmice okupljenim novinarima. To je potvrđeno i zabilježbom u službeni zapisnik utakmice.


»Predstavnik gostujuće ekipe Ivan Mance u 30. minuti utakmice od strane glavnog suca udaljen je sa klupe za pričuvne igrače zbog nesportskog ponašanja (neprimjerena gestikulacija rukama) prema gledateljima na zapadnoj tribini nakon što je prethodno od strane glavnog suca upozoren na prigovaranje na njegove odluke«, zabilježio je delegat utakmice Ante Podnar.




Inače, ako je Mance prigovorio sucu Pajaču zato što je uoči izjednačujućeg gola dopustio Soudaniju da ponovo izvede aut onda je bio u pravu. I sudački kontrolor Trampus spočitao je glavnom sucu što nakon što je Alžirac izveo aut s korner linije nije sukladno propisima aut dodijelio suparničkoj momčadi.