Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
26. siječnja 2020.
Derbi za 20 kuna

Sjever protiv Hajduka otvoren za sve navijače, iako Armada najavljuje bojkot

Sjeverna tribina do sada je bila rezervirana samo za članove kluba i pripadnike Armade/Foto Arhiva NL
Sjeverna tribina do sada je bila rezervirana samo za članove kluba i pripadnike Armade/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 11. veljača 2019. u 15:20 2019-02-11T15:20:00+01:00

Pravo je pitanje što će ta mjera donijeti u praksi budući da se Armada nakon razgovora s trenerom Igorom Bišćanom vratila navijanju, ali samo na gostujućim utakmicama.

RIJEKA U riječkom nogometnom prvoligašu odlučili su uvesti nove mjere kako bi popravili posjetu i ozračje na domaćim utakmicama tako što su sjevernu tribinu otvorili za sve navijače. Konkretnije, tko god izdvoji 20 kuna može s te tribine gledati subotnji ogled Rijeke i Hajduka. Podsjetnika radi do sada je ta tribina bila rezervirana isključivo za članove kluba i pripadnike Armade, a od ove subote bit će dostupna svima. 

Doduše, pravo je pitanje što će ova klupska mjera donijeti u praksi budući da se Armada nakon razgovora s trenerom Igorom Bišćanom vratila navijanju, ali samo na gostujućim utakmicama. U svakom slučaju u subotu bi sjeverna tribina mogla biti ispunjena, no pravo je pitanje kako će se to odraziti na ozračje u kojem će se igrati derbi protiv Hajduka.

Blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka radit će od ponedjeljka do petak od 15 do 19 sati. U subotu, na dan utakmice, zapadna blagajna radit će od 12 sati, te istočna tribina od 13 sati.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu