Nema još trave

Sad je jasno zašto su čelnici Lokomotive napali Rijeku zbog odbijanja zamjene domaćinstva Rudešu

P. N.

Stadionom u Kranjčevićevoj još uvijek dominira teška mehanizacija/Foto Pixsell

Stadionom u Kranjčevićevoj još uvijek dominira teška mehanizacija/Foto Pixsell

Rijeka će teško u 8. kolu gostovati u Kranjčevićevoj ulici gdje glavnu riječ još uvijek vode teški strojevi



RIJEKA Medijska haranga podignuta iz Zagreba nakon što je nogometni prvoligaš odbio mijenjati domaćinstvo s Rudešom (prethodno je Rijeka prihvatila zahtjev Intera; Rudeš je odbio biti domaćin u Velikoj Gorici pa je u konačnici bio domaćin na Rujevici) mogla bi uskoro dobiti svoju novu epizodu s nešto drugačijim pogledom na cijelu priču.


Slike stadiona u Kranjčevićevoj sugeriraju da su radovi na tom terenu daleko od završenih. Još uvijek se ništa ne zeleni, traje polaganje drenažne podloge što znači da je vrlo upitno kada će uopće taj travnjak biti na raspolaganju za odigravanje prvenstvenih utakmica.


Podsjetnika radi nogometaši Rijeke bi 22. rujna u 8. kolu trebali gostovati kod Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici ili njihovu zamjensku terenu u Maksimiru. Budući da Dinamo istoga vikenda u Maksimiru dočekuje Inter pretpostavka je da su svi očekivali da će do tog datuma biti gotovo postavljanje podloge u Kranjčevićevoj ili da će Rijeka pristati na još jednu promjenu domaćinstva što očito na Rujevici nemaju namjere jer bi to značilo da će samo jednom (Dinamo u Maksimiru) gostovati u prvih osam kola što je nazapamćeni primjer u povijesti HNL-a.




Božidar Šikić nedavno je bio najžešći kritičar Rijekina odbijanja zamjene domaćinstva u slučaju Rudeša, a najnovije fotografije iz Kranjčevićeve  objašnjavaju zbog čega se direktor Lokomotive ničim izazvan digao na zadnje noge. I on bi mogao uskoro od Rijeke zatražiti zamjenu domaćinstva!