Debitirao pobjedom

SIMON ROŽMAN: Pobjeda u Varaždinu je zaslužena, ali ima još puno toga za ispraviti

Portal Novilist.hr

Simon Rožman/D. KOVAČEVIĆ

Simon Rožman/D. KOVAČEVIĆ

Priredili smo pet, šest situacija za gol i žao mi je što nismo postigli još koji pogodak. Dečki su preživjeli ovaj tjedan, razdoblje nemira. Ovom pobjedom idemo dalje, unijeli smo određeni mir - rekao je Rožman 



VARAŽDIN Simon Rožman, trener Rijeke, pratio je pobjedu svoje momčad s varaždinskih tribina.


– Čestitke igračima na pobjedi na teškom gostovanju, osim toga i teren za igru je bio težak. Dečki su pokazali sve ono što su imali, kvalitetu i želju za dokazivanjem. Priredili smo pet, šest situacija za gol i žao mi je što nismo postigli još koji pogodak. Dečki su preživjeli ovaj tjedan, razdoblje nemira. Ovom pobjedom idemo dalje, unijeli smo određeni mir – rekao je Rožman koji je u nekoliko navrata skočio sa svojega mjesta dok je pratio utakmicu očito smatrajući da su njegovi igrači u nekim situacijama mogli bolje reagirati.


– Uvijek ćemo pričati s igračima što možemo bolje. Pobjeda je zaslužena i to je bitno. Imamo puno toga za ispraviti, danas se treba veseliti, a onda krećemo u nove priče.




U utorak vas očekuje gostovanje u Bujama?


– Nema stajanja, pred nama je zgusnuti ritam utakmica. Neki igrači će dobiti malo više vremena za regeneraciju, a neki jedva čekaju šansu – poručio je novi trener Rijeke za klupske stranice.