Nitko nije čudotvorac

Roman Bezjak želi doći na Rujevicu, ali prvo treba vidjeti – u kakvom je stanju

Ivan Volarić

Hoće li "Rijeka" dobiti napadačko pojačanje u povratniku Romanu Bezjaku / Foto Damir ŠKOMRLJ

Hoće li "Rijeka" dobiti napadačko pojačanje u povratniku Romanu Bezjaku / Foto Damir ŠKOMRLJ

Nitko nije čudotvorac da bi se mogao poslije nekoliko treninga, a nakon mjeseci neigranja, dovesti na neku razinu. To su stvari koje će nas pratiti jedno vrijeme, kaže Matjaž Kek



RIJEKA  U završnici zimskoga prijelaznog roka Rijeka bi mogla dobiti napadačko pojačanje u povratniku Romanu Bezjaku, a nakon što je otpala mogućnost dovođenja Nikice Jelavića.


– Znate što mislim o dolascima i odlascima igrača u posljednjim danima prijelaznog roka. Nitko ne može biti sretan s time i sigurno da smo prekasno reagirali s nekim stvarima jer jasno je da treba neko vrijeme da se sve to posloži.


Kada je riječ o Bezjaku treba prvo vidjeti u kojem je stanju. Normalno da je njegova želja da dođe i to nije sporno. Poznaje nas, bio je s nama, ali malo je igrao posljednjih mjeseci. Osim toga pojavila se i ozljeda i treba sve to skupa vidjeti.




Nitko nije čudotvorac da bi se mogao poslije nekoliko treninga, a nakon mjeseci neigranja, dovesti na neku razinu. To su stvari koje će nas pratiti jedno vrijeme, kaže Matjaž Kek trener Rijeke istekom priprema i tjedan dana uoči početka proljetnog dijela sezone u kojega bijeli ulaze s prve pozicije.