Procvat na Rujevici

Rijeka raste: Više od pet tisuća pretplata i šest tisuća članova

Ivan Volarić

Snimio Damir ŠKOMRLJ / NL arhiva

Snimio Damir ŠKOMRLJ / NL arhiva

Zaključno s petkom nedostaje još točno 40 vlasnika godišnjih paketa ulaznica da bi se stiglo do željenog cilja: 5.000 navijača s godišnjom ulaznicom za prvenstvene utakmice »Rijeke«



Osim sjeverne tribine, na Rujevici vrtoglavom brzinom rastu i brojke prodanih pretplata, ulaznica za ogled s »The New Saintsima« te broj klupskih članova. Prijeđena je brojka od 6.000 članova, a stiglo se nadomak granice od 5.000 pretplatnika.


Zaključno s petkom nedostaje još točno 40 vlasnika godišnjih paketa ulaznica da bi se stiglo do željenog cilja: 5.000 navijača s godišnjom ulaznicom za prvenstvene utakmice »Rijeke«.


Zanimljivo, oko 1.400 navijača odlučilo je svoje mjesto pronaći na novoj sjevernoj tribini, čiji kapacitet je nešto više od 2.000 mjesta. Što se tiče ulaznica za prvi službeni ogled »bijelih« u novoj sezoni, ali i prvi ogled u Ligi prvaka nakon 18 godina i tu se stvari odvijaju željenom dinamikom.




Prodano je u dva dana (prvi dan bio je rezerviran samo za pretplatnike sa sjevera, a do nedjelje su na blagajne mogli i ostali pretplatnici), 3.108 ulaznica. Istok je prema očekivanjima gotovo rasprodan.


Svi oni navijači koji se nadaju da će do jeftinijih ulaznica na jugu morat će se strpiti do utorka ujutro. Naime, tu tribinu odgovorni na Rujevici mogu staviti u ponudu svojim navijačima tek nakon što dobiju dozvolu delegata utakmice, a nakon prethodnog dogovora s gostima iz Walesa.