Barem tisuću navijača

Rijeka će u Zaprešiću imati ogromnu navijačku podršku, gostujuća tribina skoro rasprodana

Ivan Volarić

Ilustracija Vedran Karuza

Ilustracija Vedran Karuza



Do otvaranja blagajni u petak u 15 sati prodano je 630 od tisuću ulaznica koliko je prvoligaš iz Zaprešića prepustio riječkom prvoligašu za njihove navijače, odnosno gostujući tribinu stadiona »Intera«. S obzirom na to da se prodaja nastavila odmah po otvaranju blagajni u petak preostalih 370 ulaznica moglo bi do nedjelje pronaći svoje vlasnike. Ulaznice, koje se prodaju po cijeni od 40 kuna, moguće je kupiti još danas na Rujevici od 11 do 19 sati, te u nedjelju, na dan utakmice od 9 do 12 sati.


Odlukom vodstva »Intera« ulaznice za gostujući tribinu neće se prodavati na dan utakmice u Zaprešiću. Preporuka policije je da se navijači okupe na Lučkom najkasnije do 15.30 sati kako bi bili prepraćeni i na vrijeme stigli na svoja mjesta.


»Bijeli« neće u Zaprešiću imati samo podršku s gostujuće tribine. Sasvim sigurno će dio navijača po tradiciji naći svoje mjesto na glavnoj tribini »Interova« kompleksa, a među njima i pioniri i kadeti »Rijeke« koji će bodriti prvu momčad nakon što u jutarnjim satima odrade svoje prvenstvene oglede u Sesvetama.