Atlantic Cup

Pripremne utakmice u Portugalu prenosit će – Eurosport

Ivan Volarić

Riječane 1. veljače na stadionu u Bela Visti očekuje susret s danskim »Aarhusom« (bivši klub Josipa Eleza), tri dana kasnije na istom mjestu švedski »Djurdgardens«, a 6. ili 7. veljače u Algavreu susret za konačan plasman



»Bijeli« će za svojega boravka u Portugalu (od 27. siječnja do 8. veljače) odigrati tri utakmice u sklopu turnira »Atlantic Cup«.


Riječane 1. veljače na stadionu u Bela Visti očekuje susret s danskim »Aarhusom« (bivši klub Josipa Eleza), tri dana kasnije na istom mjestu švedski »Djurdgardens«, a 6. ili 7. veljače u Algavreu susret za konačan plasman.


Sve te susrete, kao i dosadašnja izdanja »Atlantic Cupa« prenosit će kamere Eurosporta. S obzirom na to da je organizator turnira TV prava ustupio toj medijskoj kući neće biti streama na »Rijekinim« internet stranicama.




Inače, već sada postoje najave da utakmice »bijelih« neće propustiti ni oni najvjerniji navijači. Jeftini letovi u kombinaciji s prihvatljivim cijenama smještaja mamac su mnogim navijačima koji će u Portuglu odraditi svoj dio priprema za ono što predstoji na proljeće.