Popunjavanje budžeta

Pregovori u završnoj fazi, Puljić ipak seli u Poljsku?

Denis Frančišković

Foto D. JELINEK

Foto D. JELINEK

Puljić je u posljednje vrijeme u sjeni prvog napadača Antonija Čolaka, a posebno je ostao pamtljiv po prošloj sezoni kad je bio jedan od najboljih strijelaca sa 16 pogodaka i deset asistencija



RIJEKA Jakov Puljić, u posljednje vrijeme igrač u drugom planu “bijelih”, po svemu sudeći blizu je odlaska u Poljsku, u tamošnji prvoligaš Jagielloniju.


Pregovori s Poljacima su se posljednjih dana intezivirali nakon što što je još sredinom siječnja otkriveno da bi Rijekin napadač, a po potrebi i “polušpica”, mogao biti jedan od izlaznih transfera ove zime. Rijeci treba novac za popunjavanje godišnjeg budžeta, svaka solidna prodaja koja nešto donosi pa makar i bila i ne toliko izdašna dobrodošla je…


Jagiellonia je trenutno devetoplasirana momčad poljske Ekstralige, a njezine boje brane i Krševan Santini te Ivan Runje.




Puljić je u posljednje vrijeme u sjeni prvog napadača Antonija Čolaka, a posebno je ostao pamtljiv po prošloj sezoni kad je bio jedan od najboljih strijelaca sa 16 pogodaka i deset asistencija. Puljićev menadžer je znano ime Ivan Cvjetković, a tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi mu dva milijuna eura.