Susret s Interom

Pošaljite nam fotografije: Više od tisuću navijača Rijeke putuje u Zaprešić

Ivan Volarić

Snimio Damir ŠKOMRLJ / NL arhiva

Snimio Damir ŠKOMRLJ / NL arhiva

Pošaljite nam vaše fotografije s puta ili vaše pripreme pred utakmicu na [email protected] ili putem nase Facebook stranice



Zaključno s četvrtkom prodano je 630 ulaznica za gostujuću tribinu stadiona »Intera«. U petak je prodano još 150 ulaznica što znači da je subotnje otvaranje blagajna na zapadnom ulazi u Rujevice dočekalo nešto više od 200 ulaznica, a pretpostavka je da će nešto sitno biti na raspolaganju onima najneodlučnijima na dan utakmice (od 9 do 12 sati na Rujevici).


Pribroje li se onoj »tisućici« koja će se smjestiti na gostujuću tribinu i oni gostujući navijači koji će biti na centralnoj tribini zaprešićkog stadiona, potpuno jasno je da će nogometaše »Rijeke« danas bodriti više od tisuću navijača.


Iz kluba još jednom napominju da sukladno napucima iz PU Zagrebačke navijači »Rijeke« u svojim kombijima, autobusima i automobilima moraju biti do 15.30 sati na naplatnoj postaji Lučko, kako bi  na vrijeme bili prepraćeni na stadion u Zaprešiću.


Portal i Facebook stranica Novog lista danas će biti otvorena za sve Riječane koji krenu put Zaprešića. Stoga, na email adresu Novog lista [email protected] ili preko naše facebook stranice pošaljite slike uoči odlaska, tijekom puta i sa stadiona u Zaprešiću, da i na taj način pružimo podršku bijelima na putu do povijesne titule prvaka. Pozivamo naivijače da nam pošalju svoje fotografije s puta ili svoje pripreme pred utakmicu na [email protected] ili putem naše Facebook stranice.