"Samo časno"

Politika i nogomet: Župan Komadina se osvrnuo na HNL pa čestitao Hajduku i Istri

Tihana Tomičić

Zlatko Komadina, Foto: D. ŠKOMRLJ

Zlatko Komadina, Foto: D. ŠKOMRLJ

Možda je bilo onih koji su očekivali da će Istra pustiti Rijeci, pogotovo jer je šest njihovih igrača iz Rijeke, ali pokazalo se da još uvijek ima sportskog sporta, rekao je primorsko-goranski župan



RIJEKA  Župan Zlatko Komadina jutros je komentirao situaciju u nogometu, uz čestitke Hajduku i Istri što su odigrali pošteno i vratili vjeru u hrvatski nogomet.


– Čestitam Hajduku i njihovu hajdučkom srcu, jednako kao i našoj Istri koja nije popustila.


Pokazalo se da još postoje klubovi koji se sportski bave sportom i koji su vratili vjeru u hrvatski nogomet.




Možda je bilo onih koji su očekivali da će Istra pustiti Rijeci, pogotovo jer je šest njihovih igrača iz Rijeke, ali pokazalo se da još uvijek ima sportskog sporta.


Ja naravno imam želju da NK Rijeka bude prvak, jer to i zaslužuje – ali čisto i časno, rekao je župan Komadina, koji se pohvalio da je bio i pripadnik Armade na zapadu na Kantridi kad je bio mlađi.


Svjedoci smo lošeg stanja u nogometu, a pogotovo nekih »čudnih« utakmica i odluka, kao što je bila ona da se Soudaniju izrekne, pa opozove kazna, rekao je.


Postoji osnovana sumnja da naš nogomet nije eliminiran od sumnji:


»Ako se uvijek odluke donose u korist nekoga, tada sigurno postoji i sumnja da li će se Rijeci dozvoliti da bude prvak. To govorim kao navijač Rijeke«, rekao je Komadina.